• Hrvatski
  • Deutsch
  • English

Pravna obavijest

Sve informacije i materijali na web stranicama www.ezg.hr su informativne prirode. Elektroda Zagreb d.d. ulaže napore u pravilnost, ažurnost i potpunost podataka na web stranicama www.ezg.hr, ali za njihovu točnost i cjelovitost ne preuzima nikakvu odgovornost. Korisnici objavljene sadržaje koriste na vlastitu odgovornost. Elektroda Zagreb d.d. niti bilo koja pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastajanju i izradi web stranica www.ezg.hr ili sudjeluje u njihovom dograđivanju nije odgovorna za štetu koja bi mogla nastati usljed pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim internetskim stranicama ili za bilokakve greške ili nedostatke u njihovu sadržaju.

Elektroda Zagreb d.d. ne može biti odgovorna za oštećenja (uključujući i štetu koju uzrokuju virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili neke druge aplikacije pomoću koje se može pristupiti web stranicama www.ezg.hr do kojih je došlo zbog korisnikova pristupa web stranicama ili bilo kojeg oblika njihove uporabe. Elektroda Zagreb d.d. nije odgovorna za štetu bilo koje vrste koja bi mogla nastati zbog uporabe ili nemogućnosti uporabe web stranica www.ezg.hr.

Elektroda Zagreb d.d. zadržava pravo promjene sadržaja web stranica www.ezg.hr bez obzira na vrijeme, način i razloge promjene i bez prethodne obavijesti, a ne preuzima nikakvu odgovornost za bilokakve posljedice takvih promjena.

Web stranice www.ezg.hr sadrže i informacije o trećim osobama i poveznice (linkove) s web stranicama trećih osoba ali Elektroda Zagreb d.d. za njihov sadržaj ne odgovara. Za sve oblike pristupa i korištenja povezanih web stranica odgovornost je društva Elektroda Zagreb d.d. isključena. Korištenje web stranica www.ezg.hr je anonimno. Osobne podatke ne pohranjujemo.

Korisnik može sadržaje web stranica www.ezg.hr koristiti isključivo za svoje osobne, tj. nekomercijalne potrebe. Svaki je drugi oblik korištenja sadržaja web stranica www.ezg.hr za komercijalne potrebe zabranjen.